Lena Nordenskiöld

Inredning- och feng shui konsult


Vem är jag? Jag heter Lena och är en inredare som andas färg, form och design.

Jag är civilekonom i grunden och startade Kostallet år 1995, under denna tiden har jag skapat mig en lång erfarhenhet och utbilding inom området.  Jag är dessutom certifierad feng shui konsult, som ger dig ytterligare verktyg för att skapa en fin inredning med känsla. 

Jag hjälper er gärna med allt inom inredning små som stora projekt. Gäller både privata uppdrag samt företag och offentlig miljö.

”Med utgångspunkt från rummets förutsättningar samt utseende, färgsättning, ljus och stil finner vi tillsammans en ny lösning, ett nytt hem eller förnyat hem, med en harmonisk känsla där allt hänger ihop.”

PRIVATPERSON

INSPIRATIONSMÖTE

Vid ett inspirationsmöte bjuder vi på ca 1 timme kostnadsfri inredningshjälp där vi bollar idéer & tankar. Tillsammans kommer vi fram till en lösning där möbler, belysning och inredning ur vårt sortiment anpassas efter dina önskemål. 

STEG 1: Anmäl ditt intresse via kontaktformuläret nedan eller besök oss i butiken.
Lena kommer kontakta er för att boka ett inspirationsmöte. 

STEG 2: Vid mötet förser ni med material så som ritningar, mått och/eller fotografier på rummet/rummen som ni vill förändra. Utifrån de material du tar med dig så kommer Lena med förslag och lösningar. 

HEMBESÖK

Kostallet erbjuder även hembesök, där vi tittar på rummet/hemmet som du vill förändra. Denna service kostar 2.000,- första besöket och vidare debitering 800,-/tim

STEG 1: Anmäl ditt intresse via kontaktformuläret nedan eller besök oss i butiken.
Lena kommer kontakta dig för att boka en passande tid för ett hembesök.

STEG 2: Lena kommer hem till er och tittar på möjligheter och lyssnar på era önskemål. Utifrån detta gör Lena ett förslag med kreativa tankar och idéer efter ert behov. Efter detta kontaktar Lena er för att gå igenom förslaget.  

FÖRETAG

STYLING

Mer info kommer…

KONSULTMÖTE

Mer info kommer…

STYLINGUPPDRAG
I SAMARBETE MED SOMMARNÖJE

STYLINGUPPDRAG
I SAMARBETE MED HSB